Renovering och snickeri Storstockholm och Uppsala

Renovering, måleri, inredningssnickeri i Stockholm och Uppsala

Sjöströms Entreprenad erbjuder allt från måleri och golvläggning till montering av kök. I vårt nätverk finns tillgång till elektriker och vvs-montörer som ger professionell hjälp vid behov. Vi tar hand om hela eller delar av våra kunders bygg och renoveringsprojekt.

Inredningssnickeri, måleri och invändig renovering

Sjöströms Entreprenad utför stora som små uppdrag inom invändig renovering, måleri och inredningssnickeri i Stockholm och Uppsala med omnejd. Våra kunder är både privatpersoner och företag / föreningar. För privatpersoner gäller självklart rotavdrag där vi administrerar och redovisar till skatteverket.

Unika inredningssnickerier med hög kvalitet

Vi skapar gärna unika lösningar till våra kunder, alltid med hög kvalitet och finish. Sjöströms Entreprenad bygger allt från butiksinredningar till platsbyggda garderober, möbler, trappor och bokhyllor.

Följ oss på sociala medier för aktuella bilder och filmer från vår verksamhet.

I mån av tid publicerar vi filmer och bilder på instagram och facebook. Följ oss gärna för uppdateringar.

Magnus Sjöström Snickare fastighetsskötare Storstockholm
Magnus Sjöström
Ägare och ansvarig
070 561 0792

Bilder från utförda uppdrag

Nedan visar vi ett flertal bilder från utförda snickeri och renoveringsuppdrag från vår sida på facebook. Tryck på bilderna för större storlek och mer information. Kontakta oss gärna för offert eller mer information!

Måleri och invändig renovering

Med vår breda erfarenhet inom måleri, golv och snickeri kan vi erbjuda kompletta lösningar för dig som behöver hjälp mer att fräscha upp eller helrenovera. Vi hjälper kunder med allt från att måla en enstaka fondvägg till att skapa kompletta rum. Vi arbetar även med exteriört måleri och fasader. Nedan några bilder från olika renoverings och måleriprojekt.

Gör en förfrågan

Ring Magnus, tel: 070-561 0792 eller fyll i en förfrågan i vårt formulär.
Vi svarar så snart vi kan.

Offertförfrågan