Låsservice i Stockholm

Installation och service av alla slags lås

Vi har över 20 års erfarenhet av projektering och installation av kodlås, lås och larm. Vi levererar och installerar såväl passersystem, kodlås och lås till rätt pris i Stockholm och Uppsala.

Kodlås och låsservice i Stockholm

Installerar kodlås och lås i Stockholm och Uppsala

I företaget finns över 15 års erfarenhet av projektering och installation av kodlås, passersystem och lås i alla slags lokaler och bostäder. Vår erfarenhet borgar för att vi erbjuder rätt projekterad anläggning till rätt pris!

Låsservice till både företag och privatkunder

Till företagskunder, bostadsrättsföreningar och fastighetsbolag erbjuder vi projektering och installation av passersystem, kodlås och lås. För privatkunder erbjuder vi trygg och säker installation av lås och kodlås i lägenheter, villor och fritidshus.

Referenser inom lås och larminstallationer

Gymkedjan Puls & Träning har gett oss förtroendet att installera och driftsätta inbrottslarm, passersystem och kameraövervakning i Stockholm och Uppsalaområdet.

BBQ & Chili Co i Saltsjö-Boo har anförtrott oss installation av inbrottslarm, utrymningslarm, kodlås samt kallelsesignal.

Välkommen att kontakta oss för mer information!

Passersystem kodlås installation Stockholm och Uppsala Passersystem kodlås installation Stockholm och Uppsala Passersystem kodlås installation Stockholm och Uppsala Passersystem kodlås installation Stockholm och Uppsala

Populära produkter inom Lås och larm som vi installerar till kunder i Stockholm och Uppsala

Vi installerar kodlås från Yale Doorman

Yale Doorman - Vi installerar i Stockholm och Uppsala

Vi säljer och installerar smarta kodlås från Yale Doorman. Låsen öppnas enkelt med passerbricka, kod eller app beroende på ditt val av lås och ev. tilläggsmoduler.

Yale Doorman låses enkelt automatiskt eller med en knapptryckning. Låset meddelar själv på svenska om det inte kan låsa. Yale Doorman kodlås har talande instruktioner på svenska, norska, danska eller engelska. 

Larmsystem från Inferno

Sjöströms Entreprenad erbjuder försäljning, installation och service av inbrottslarm från Inferno. Världens första inbrottslarm som har en patenterad ljudbarriär.

Inferno larmsystem Stockholm högt ljud

På vilket sätt skiljer sig ljudet från vanliga inbrottslarm? Inferno använder sig av ett patenterat frekvensmönster som avger ett outhärdligt ljud. Frekvensen skapar ett olidligt och genomträngande ljud.

Inferno Mobile / Wireless

Inferno Mobile System är ett komplett och lättinstallerat larmsystem med en infraröd rörelsedetektor. Inferno Maxi stoppar effektivt inkräktare genom att utlösa ett outhärdligt, intensivt och högfrekvent ljud. Komplett säkerhetssystem som är lättinstallerat och en perfekt lösning för större bolag, kontor och högsäkerhetsområden.

Inferno larmsystem Stockholm högt ljud

Inferno Wireless System
Detta larmsystem kan skicka upp till 8 meddelanden till din mobiltelefon. Har en larmsändare med GSM för direktkontakt samt en infraröd rörelsedetektor för helomfattande säkerhet.

Gör en förfrågan

Ring Magnus, tel: 070-561 0792 eller fyll i en förfrågan i vårt formulär.
Vi svarar så snart vi kan.

Offertförfrågan