Sjöströms Entreprenad AB

Allt inom låssystem i Stockholm

Installerar alla slags låssystem i Stockholm och Uppsala

Magnus Sjöström som driver Sjöströms Entreprenad har över 15 års erfarenhet av projektering och installation av kodlås och låssystem i alla slags lokaler och bostäder. Vår erfarenhet borgar för att vi erbjuder rätt projekterad anläggning till rätt pris! Välkommen att kontakta oss för mer information!

Yale Doorman kodlås och låssystem

Vi erbjuder installation, service och underhåll på kodlås och låssystem.

Passersystem Kodlås StockholmKodlås Låssystem StockholmKodlås Låssystem StockholmKodlås Låssystem Stockholm

Referenser

Gymkedjan Puls & Träning har gett oss förtroendet att installera och driftsätta inbrottslarm, passersystem och kameraövervakning i Stockholm och Uppsalaområdet.

BBQ & Chili Co i Saltsjö-Boo har anförtrott oss installation av inbrottslarm, utrymningslarm, kodlås samt kallelsesignal.

Produkter

Yale Doorman kodlås

Yale Doorman Kodlås bra pris

Öppnas enkelt med passerbricka, kod eller fjärrkontroll (kräver installerad fjärrmottagare 50092876). Yale Doorman låses enkelt automatiskt eller med en knapptryckning. Låset meddelar själv på svenska om det inte kan låsa. Yale Doorman kodlås har talande instruktioner på svenska, norska, danska eller engelska.

Taksprinkler

Taksprinkler bra pris

Taksprinklern är en tryckladdad pulversläckare som är speciellt framtagen för att monteras i tak. I ventilen finns en liten glasbehållare som hettas upp vid eventuell brand och när den uppnått 93°C sprängs behållaren och ventilen öppnas. Lämplig att ha i obevakade rum som t.ex. förråd och soprum. Vikt 6kg.

Ring och beställ: 070 - 561 07 92

Larmsystem från Inferno

Sjöströms Entreprenad erbjuder försäljning, installation och service av inbrottslarm från Inferno. Världens första inbrottslarm som har en patenterad ljudbarriär.

På vilket sätt skiljer sig ljudet från vanliga inbrottslarm?
Inferno använder sig av ett patenterat frekvensmönster som avger ett outhärdligt ljud. Frekvensen skapar ett olidligt och genomträngande ljud. Detta skiljer Inferno från vanliga larm, endast avger ett jämnt oljud som människoörat kan vänja.

Inferno Mobile System

Inferno Mobile System är ett komplett och lättinstallerat larmsystem med en infraröd rörelsedetektor. Inferno Maxi stoppar effektivt inkräktare genom att utlösa ett outhärdligt, intensivt och högfrekvent ljud.

Komplett säkerhetssystem som är lättinstallerat och en perfekt lösning för större bolag, kontor och högsäkerhetsområden.

Pris: 6.100:- (7.625:- inkl. moms)

Inferno Mobile

Ring och beställ: 070 - 561 07 92

Inferno Wireless System

Detta larmsystem kan skicka upp till 8 meddelanden till din mobiltelefon. Har en larmsändare med GSM för direktkontakt samt en infraröd rörelsedetektor för helomfattande säkerhet.

Komplett säkerhetssystem som är lättinstallerat och en perfekt lösning för större bolag, kontor och högsäkerhetsområden.

Pris: 9.100:- (11.375:- inkl. moms)

Inferno Mobile

Ring och beställ: 070 - 561 07 92