Fastighetsservice i Storstockholm och Uppsala

Mångsidig kompetens för skötsel och underhåll av fastigheter i Stockholm och Uppsala

Med lång erfarenhet och bred kompetens åtar vi oss allt inom fastighetsskötsel och underhåll. Vi arbetar lösningsorienterat och är alltid noggranna med att kunden ska vara nöjd med utfört arbete, stort som smått.

Allt inom fastighetsskötsel i Uppsala och Stockholm

Söker du en vaktmästare / fastighetsskötare till företaget eller föreningen?

Vi utför små och stora uppdrag i och kring företagets lokaler med ett leende. Måleri, snickeri, reparationer, underhållsåtgärder som smörjning av dörrar och lås, byten av belysning, renovering av kontor, montage av möbler m.m.

Ställer upp i vått och torrt för våra nöjda kunder

Vi arbetar hårt och målmedvetet med målsättningen att kunderna ska känna sig helt nöjda med utfört arbete. Vi har ett gott rykte och är stolta över att de flesta nya uppdrag kommer till oss på rekommendation från våra nöjda kunder.

Magnus Sjöström Snickare fastighetsskötare Storstockholm
Magnus Sjöström
Ägare och ansvarig
070 561 0792

Serviceavtal fastighetsskötsel

För kunder med större behov har vi möjlighet att teckna serviceavtal för fastighetsskötsel där vi med fullt utrustad servicebil åtgärdar eventuella störningar omgående. Kontakta oss gärna för mer information!

Kunder inom fastighetsskötsel i Stockholm och Uppsala

Våra kunder finns i Stockholm och Uppsala. Bland våra större uppdragsgivare/referenser kan nämnas gymkedjan Puls & Träning med 28 träningsanläggningar i Stockholmsområdet. Vi utför också regelbundet serviceuppdrag för Spanska Ambassaden, Irlands Ambassad och Guatemalas Ambassad.

Sjöströms Entreprenad Stockholm Uppsala fastighetsskötsel

Gör en förfrågan

Ring Magnus, tel: 070-561 0792 eller fyll i en förfrågan i vårt formulär.
Vi svarar så snart vi kan.

Offertförfrågan